Vind een vakman

Vind een vakman

Bij belangrijke werken vertrouw je liefst op een vakman. Maak gebruik van het digitaal platform "offerte zonder zorgen" of vul onderstaand formulier in en het Energiehuis WVI brengt je tijdens een persoonlijke renovatietraject in contact met betrouwbare aannemers uit de regio.

Gebruik de EHBR-doos als extra promotieplatform

Niemand zal er op termijn aan kunnen ontsnappen: elke woning moet tegen 2050 energiezuinig worden. Met de ‘Eerste Hulp Bij Renovatie-doos’ wil het Energiehuis WVI nieuwe eigenaars van een woning of appartement sneller op de juiste weg helpen. Zo krijgen ze via het Energiehuis WVI gratis renovatieadvies aan huis, maar ontvangen ze ook extra renovatiebudget via kortingsbonnen of cashbacks.  

Ben jij een Lokale Topaannemer?

Veel mensen hebben moeite met het vinden van een betrouwbare aannemer om renovatiewerken uit te voeren. Daar wil het Energiehuis WVI bij helpen!

Concreet stellen we een groep van energiebewuste aannemers samen waar particulieren naar doorverwezen kunnen worden. Die ‘poule’ bestaat uit zeer diverse vakmannen en aannemers. Elke lokale aannemer die aan de voorwaarden voldoet kan zich hiervoor inschrijven. Lees hier het reglement voor 'De Lokale Topaannemer' en stel je kandidaat! 

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!