Ruimte om te wonen

Energiezuinig en betaalbaar wonen in West-Vlaanderen

Wij zijn WVI

Welkom bij WVI, de “West-Vlaamse Intercommunale”. What’s in a name? Wel, bij WVI werken we samen met 54 West-Vlaamse gemeenten. Onze focus ligt op het realiseren van klimaatbestendige ruimte. We richten ons zowel tot burgers, ondernemers en besturen. Met hen gaan we uitdagingen aan op het vlak van klimaat, energie, wonen, ondernemen, mobiliteit, natuur en milieu. Samen stuwen we West-Vlaanderen vooruit.

Ben jij op zoek naar betaalbare bouwgrond in de buurt? Wil je weten hoe je makkelijk energie kan besparen? Of heb je vragen over de renovatie van je woning? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres.

In de kijker

Woonproject Kaleshoek - Oudenburg

In verkoop

In de dorpskern van Westkerke kan jij binnenkort zelf jouw droomwoning realiseren volgens eigen smaak en budget! Het project telt in totaal 23 bouwkavels die variëren van 336m² tot 546m². De prijzen starten vanaf 73.900 euro.

Hoe Pauline en Yves een bouwgrond vonden dankzij WVI

Wij kunnen ook jou helpen!

“We zagen een postje van WVI passeren op social media van een bouwproject te Dranouter. Op de site van WVI vonden we vervolgens gigantische veel nuttige info over de kavels en het sprak ons meteen aan. Daarna was alles vrij snel in kannen en kruiken.”

Bespaar op energie, dankzij het Energiehuis

Energie besparen kan veel energie kosten. Maak het jezelf makkelijk en kom langs bij het Energiehuis. Wij bieden een pasklaar antwoord op al je vragen over energie(besparing) en renovatie.

Ruimte om te wonen en te werken
e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw
gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!