Verkoopprocedure

Van interesse tot aankoop

Beschikbare bouwgrond

Ontdek onze beschikbare bouwgronden via de zoekfunctie ‘Bouwgrond kopen’. Is er geen bouwgrond beschikbaar in jouw (voorkeurs)gemeente, schrijf je dan in op de wachtlijst om op de hoogte te blijven van toekomstige projecten.

Schrijf je in op de wachtlijst

Wil je kans maken op betaalbare bouwgrond in jouw regio, schrijf je dan in op onze wachtlijst. Na inschrijving ontvang je automatisch alle info over de projecten in jouw regio.

Schrijf je in 

Uitnodiging infomoment

Zodra een project wordt opgestart in één van jouw (voorkeurs)gemeenten, word je uitgenodigd voor een infomoment. Het project wordt uitgebreid toegelicht en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experten.

Nuttige informatie

Na afloop van het infomoment bezorgen we je alle informatie over het project. Je ontvangt van elk perceel de oppervlakte, oriëntatie én verkoopprijs alsook de stedenbouwkundige voorschriften, de verkoopvoorwaarden, de (bouw)verplichtingen, het verkavelings- en meetplan en de bodemkwaliteit.

Scherpe verkoopprijs

Bij WVI garanderen we een meer dan competitieve verkoopprijs voor de woonprojecten bij jou in de buurt. Verschillen in prijzen variëren naargelang de oriëntatie, de ligging, vrij of sociale bouwkavel, de typologie (open bebouwing, halfopen bebouwing of rijbebouwing) van de toekomstige woning.

Uitnodiging verkoopavond

Werd jouw interesse gewekt? Dan vragen we jou om je kandidatuur te bevestigen. Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor onze verkoopavond. Vanaf nu ben je officieel “kandidaat-koper”!

Verkocht!

Bij aankoop van een perceel op de verkoopavond, tekenen we meteen een verkoopovereenkomst. Daarna heb je 4 maanden tijd om de aankoopakte te tekenen bij de notaris.

Niet verkochte bouwgronden

De niet verkochte bouwgronden bieden we na afloop van de verkoopavond aan op de WVI-website voor kandidaat-kopers. Deze bouwgronden kan je aankopen zonder voorafgaande inschrijving op de wachtlijst.

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!