Type bedrijventerrein:
Lokaal bedrijventerrein

Rodenbach Zuid

Oostkamp
  • Voorrang aan bedrijven uit Oostkamp
  • Percelen van maximum 5000m²

Bedrijventerrein Oostkamp Rodenbach Zuid

Nabij de afrit 9 van de E40, wordt een nieuw lokaal bedrijventerrein ontwikkeld. De ontsluiting van het bedrijventerrein gebeurt via de A. Rodenbachstraat. Dit betekent een vlotte verbinding met het hogere wegennet, maar ook dichtbij het centrum van Oostkamp.

De kavels hebben er een oppervlakte van maximum 5 000 m².

De toegelaten activiteiten variëren van productie, opslag, onderzoek en groothandel tot distributiebedrijven. Kleinhandel, transport, horeca en autonome kantoren daarentegen zijn niet toegelaten. U kan uw woning integreren in uw bedrijfsgebouw.

Er wordt een collectief waterbufferbekken aangelegd, zodat de private kavels maximaal voor de eigen activiteiten ingericht kunnen worden.

Het bedrijventerrein wordt ontwikkeld met bijzondere aandacht voor duurzame energie. WVI begeleidt u bij het zoeken naar energiezuinige oplossingen voor uw bedrijf. Zo worden uw energiekosten laag gehouden en wordt de milieulast van het bedrijventerrein beperkt.

De groenzone wordt door WVI aangelegd en onderhouden. Als eigenaar van een kavel betaalt u hiervoor jaarlijks een vergoeding.

 

Verkoopprocedure

Schrijf je in op onze wachtlijst en ontvang alle info over de projecten in jouw regio. Interesse in een project? Dan word je uitgenodigd op onze verkoopavond en ontvang je alle nuttige informatie. Bij WVI garanderen we een scherpe verkoopprijs.

Lees meer