Werkwijze

Werkwijze

Op zoek naar ruimte om te ondernemen? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres.

 

Stel je kandidaat

Wil je kans maken op betaalbare bedrijfsgrond in jouw regio, stel je dan kandidaat als investeerder.

Schrijf je in Beschikbaar aanbod

Eénmaal wij jouw inschrijving ontvangen hebben, zijn wij aan zet! Wij gaan meteen na of er een passend aanbod beschikbaar is.

 1. JA  Wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

   
 2. NEE  Wanneer we niet (onmiddellijk) beschikken over een passend aanbod, dan kom je misschien wel in aanmerking voor één van onze toekomstige bedrijventerreinen.  In dat geval houden wij  jou op de hoogte van de voortgang van de ontwikkeling, nodigen wij je uit voor relevante infomoment(en) en uiteindelijk voor een kennismakingsgesprek.

   

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek lichten wij de werkwijze van WVI toe, met aandacht voor de algemene voorwaarden en specifieke voorschriften. We overlopen de verschillende mogelijkheden van erfpacht en verkoop. Tegelijkertijd gaan we uitgebreid in op je investeringsplannen om na te gaan of jouw project inpasbaar is op het bedrijventerrein. Indien dit het geval is, dan reserveren wij een specifiek perceel en krijg je de nodige tijd om jouw project verder uit te werken. Een belangrijk onderdeel daarbij is de opmaak van een voorontwerp van de bouwplannen.

Voldoet jouw project en het voorontwerp van de bouwplannen aan alle voorwaarden en voorschriften? Dan wordt het perceel daadwerkelijk toegewezen en is het aan jou om de overeenkomst te bevestigen, waarna wij opdracht geven aan de notaris om de akte te verlijden.