21/12/2022

Get Smart Live: voorjaarsprogramma 2023

Get Smart Live - digitale inspiratiesessies

Vanaf januari is Get Smart Live terug met een reeks boeiende inspiratiesessies! Noteer alvast deze donderdagen met stip in je agenda.

  • Op 19 januari gaat Nils Walravens van start met de werking van de Smart Region Office toe te lichten en de Vlaamse ambitie om Europese koploper op vlak van slimme regio’s te worden. Er volgt ook informatie over de nieuwe City of Things oproep.
  • Op 16 februari komen we meer te weten over het slimme waterbeheer van Stad Roeselare waar de projecten ‘Rainbrain’ en ‘SmartWaterland’ op hun einde lopen.
  • Op 16 maart is Stad Brugge te gast om te praten over hun Digital Twin.

De digitale sessies beginnen telkens om 11 uur en duren 1 uur. 

Get Smart Inspiratiedag - fysieke samenkomst

Eind april staat de Get Smart Inspiratiedag op de agenda! We nodigen je graag uit op donderdag 27 april 2023 voor onze eerste fysieke samenkomst in Centrum d’Abdij in Brugge. Het wordt een boeiende voormiddag over smart cities en digitale innovatie met gastsprekers en break-out sessies.

De rode draad doorheen het programma is energie, een actueel topic die om een slimme aanpak vraagt. We sluiten af met een netwerklunch, waarbij je van gedachten kan wisselen met collega’s en mensen die bezig zijn met ‘smart’ vanuit andere werkvelden. Voor de nieuwsgierigen is er ook een showroom, waar verschillende slimme toepassingen zullen worden gedmonstreerd.

Inschrijven

Mis niets, en schrijf je in via www.wvi.be/get-smart-live

Tags