Type bedrijventerrein:
Lokaal bedrijventerrein

IJzer Noord

Diksmuide
  • Na aanleg nieuwe omleidingsweg
  • Percelen van maximum 5000m²
Diksmuide IJzer Noord

Bedrijventerrein Diksmuide IJzer Noord

Ten westen van het centrum Diksmuide en palend aan het bestaande bedrijventerrein Kaaskerke, de school KTA en de spoorweg, komt een nieuwe zone voor kleinschalige ambachtelijke bedrijven. De toegelaten activiteiten variëren van productie en verwerking van goederen, onderzoek en ontwikkeling en logistiek. Daarnaast zijn er ook enkele autonome kantoren toegelaten. Kleinhandel, overdekte recreatieve bedrijven en afvalverwerkende bedrijven zijn daarentegen niet toegelaten.De ontsluiting van het bedrijventerrein gebeurt via de nieuw aan te leggen Omleidingsweg van het Vlaamse Gewest.Het is mogelijk om uw bedrijfsgebouw te koppelen aan dat van een aanpalend bedrijf. U kan bovendien uw woning integreren in uw bedrijfsgebouw. Voor de inplanting van de gebouwen dient rekening gehouden te worden met de zichtrelatie en beeldkwaliteit ten aanzien van de IJzertoren.Er zal een collectief waterbufferbekken aangelegd worden.Het bedrijventerrein wordt ontwikkeld met bijzondere aandacht voor duurzame energie. WVI begeleidt u bij het zoeken naar energiezuinige oplossingen voor uw bedrijf. Zo worden uw energiekosten laag gehouden en wordt de milieulast van het bedrijventerrein beperkt.

De openbare groenzone wordt door WVI aangelegd en onderhouden. Als eigenaar van een kavel betaalt u hiervoor een jaarlijkse vergoeding.

Werkwijze

Op zoek naar ruimte om te ondernemen? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres! Wil je kans maken op betaalbare bedrijfsgrond in jouw regio, stel je dan kandidaat als investeerder. Bij WVI garanderen we een scherpe verkoopprijs.

Lees meer