Type bedrijventerrein:
Regionaal bedrijventerrein

De Hille Uitbreiding

Wingene
Wingene De Hille Uitbreiding

Bedrijventerrein Wingene De Hille Uitbreiding

Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding van het regionaal bedrijventerrein De Hille vorm. Langs de N370 in Zwevezele ontwikkelt WVI in samenwerking met de gemeente Wingene extra ruimte om te ondernemen. 

Op een site van 15 ha wordt zo’n 11 ha voorzien voor bedrijvigheid, 2,5 ha groenzone en 1,5 ha wegenis. Het bedrijventerrein zal in twee fasen worden ontwikkeld: het noordelijke deel (6,6 ha) wordt als eerste in de markt gezet, het zuidelijk deel (4,2 ha) volgt in een latere fase.

Het noordelijke deel is bestemd voor bedrijven met een ruimtevraag van > 5000 m² waarbij de toegelaten activiteiten variëren van productie, opslag, onderzoek en groothandel tot distributiebedrijven. Deze zone zal plaats bieden aan zo’n 10 bedrijven rekening houdend met een gemiddelde oppervlakte van 5500 m².

Het zuidelijke deel is bestemd voor bedrijven met activiteiten als grondverzet, afvalverwerking en recyclage, en heeft circulaire ambities. Deze zone zal via een projectdefinitie in de markt gezet worden waarbij we op zoek gaan naar bedrijven die circulariteit omarmen. Samenwerking, het delen van infrastructuur/faciliteiten, ruimte-efficiëntie,… staat hierbij centraal en is een belangrijke randvoorwaarde om in deze opzet te slagen.

Werkwijze

Op zoek naar ruimte om te ondernemen? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres! Wil je kans maken op betaalbare bedrijfsgrond in jouw regio, stel je dan kandidaat als investeerder. Bij WVI garanderen we een scherpe verkoopprijs.

Lees meer