19/10/2009

Nog 4 wvi bedrijventerreinen voorzien van nieuwe bewegwijzering

Wvi heeft de taak op zich genomen om op de door haar gerealiseerde bedrijventerreinen een uniforme bewegwijzering uit te werken en te onderhouden. Hiermee komt ze tegemoet aan de vragen van bedrijven die ofwel moeilijker te vinden zijn of vaak de weg moeten uitleggen. Met het uniforme concept wil wvi ook een einde maken aan de vele verschillende systemen die er momenteel bestaan en wenst ze de bedrijventerreinen op te waarderen. 

De signalisatieborden zijn nu ook geplaatst in Ichtegem op de bedrijventerreinen Ringlaan en Fabriekweg,  in Veurne op het industrieterrein I en in Oudenburg op het bedrijventerrein SteenGoed.

Binnenkort worden deze bedrijventerreinen eveneens voorzien van een tijdelijk infopaneel waarop het bedrijventerrein in zones wordt ingedeeld en een lijst van de bedrijven met hun zone wordt weergegeven. Deze infozone wordt begin volgend jaar verder uitgerust met een parkeerstrook en eind volgend jaar met de definitieve infozuil.

Deze uniforme bewegwijzering werd reeds eerder geplaatst op 10 bedrijventerreinen van wvi in Tielt, Izegem, Diksmuide, Kortemark, Houthulst, Oostkamp (Ruddervoorde) en Ruiselede. In 2010 zullen we opnieuw een 20-tal bedrijventerreinen van deze bewegwijzering voorzien.