Bedrijf ‘Attent’ in Beernem
04/03/2024

Bedrijf in de Kijker - Welkom bij Attent Loyalty & Rewards, waar belonen een echte kunst is!

Al 18 jaar runnen Peter Brysse en echtgenote Kathleen Deraedt hun bedrijf ‘Attent’ in Beernem. Wat ooit begon als een groothandel in traditionele relatiegeschenken is uitgegroeid tot een bedrijf met een missie. Doorheen de jaren zijn ze geëvolueerd naar een flinke kmo met groeiambities, die van belonen een kunst maakt. Bij Attent draait alles rond belonen, motiveren & waarderen van klanten en medewerkers.

“We kunnen hiervoor rekenen op ons topteam”, aldus Peter Brysse. 5 vaste medewerkers staan dag in dag uit paraat en staan onze klanten te woord. 

Dat ze een antwoord op een duidelijke nood in de markt hebben gevonden, is duidelijk. Zowel overheid, bedrijven als andere organisaties hebben ondertussen de weg naar Attent gevonden. Zo zijn HR, sales en marketingafdelingen op zoek naar spaarprogramma’s en incentive-systemen voor personeel en klanten.

Na een aantal jaren bleek het oorspronkelijke pand niet meer geschikt voor de groei en ontwikkelingen van het bedrijf. Met het recent gerealiseerde bedrijventerrein ‘Industriepark Oost’ in Beernem vonden ze een nieuwe thuis. WVI zorgde voor een vlotte overgang. “We konden rekenen op hun kennis en expertise. Ze loodsten ons door de uitgiftevoorwaarden én staan nu, na verkoop, nog steeds voor ons klaar als we vragen hebben over terreinbeheer, bewegwijzering, parkeermogelijkheden, …”

“Het was heel belangrijk om in de buurt te blijven. Strategisch, sociaal en maatschappelijk.” Zo is bereikbaarheid van groot belang, hebben ze ook een team die bewust dicht bij hun werk wil wonen, maar ook de lokale bedrijvigheid is een grote troef. 

“Wij zijn heel tevreden op onze nieuwe locatie en de dynamiek met de buren.” Ze kozen er zelfs voor om hun woning in het gebouw te integreren. De site in Beernem is daarvoor uitermate geschikt met aan de voorzijde een bedrijventerrein en aan de achterzijde een mooi stukje natuur, bosjes en dieren. “We zijn alvast trots op waar we nu staan en wie weet wat de toekomst nog allemaal brengt.” 

Meer informatie over Attent Loyalty & Rewards? https://www.attent.gifts/

Het volledige interview kun je hier bekijken!

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!