Terenburgseweg

Proven |  13 kavels te koop
  • 9 / 22 kavels verkocht

Contacteer ons

Ontdek jouw buurt

Kavel verkocht

Kavel optie gelicht

Kavel optie genomen

Kavel beschikbaar

Kavel niet beschikbaar

Kavel status ontbreekt

Openbaar groen

Projectzone

Nutsvoorziening

Toerit

Water

Wandel- of fietspad

Wegenis

WVI en de stad Poperinge ontwikkelden een kwalitatief, autoluw maar vooral betaalbaar woonproject in de deelgemeente Proven. Het woonproject Terenburgseweg situeert zich in een rustige landelijke omgeving tussen de Terenburgseweg en de Blokweg. Dankzij de centrale ligging bevinden alle noodzakelijke voorzieningen zoals: een bakker, slager, onderwijsinstellingen en sportinfrastructuur zich op wandelafstand. Er worden in totaal 21 bouwkavels te koop aangeboden waarvan er 8 bouwkavels bestemd zijn voor open bebouwing en 13 bouwkavels voor gekoppelde bebouwing. Een grote troef is dat de kopers op alle bouwkavels een woning kunnen bouwen met een architect en aannemer naar keuze. 

Ben jij de volgende die investeert in een stukje Poperinge? 

Raadpleeg dan zeker onze versoepelde voorwaarden! Of neem contact op met onze dienst verkoop via wonen [at] wvi.be of 050/36 71 71 voor meer informatie over dit woonproject.

!!! 5% korting bij aankoop van meer dan één vrije bouwkavel !!!

Verkoopprocedure

Schrijf je in op onze wachtlijst en ontvang alle info over de projecten in jouw regio. Interesse in een project? Dan word je uitgenodigd op onze verkoopavond en ontvang je alle nuttige informatie. Bij WVI garanderen we een scherpe verkoopprijs.

Lees meer
e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!