Prijs vanaf
€65 300,00

Stakendijke fase 2

Damme |  39 kavels te koop
  • vanaf €65 300,00
  • 7 / 46 kavels verkocht

Contacteer ons

Ontdek jouw buurt

Kavel verkocht

Kavel optie gelicht

Kavel optie genomen

Kavel beschikbaar

Kavel niet beschikbaar

Kavel status ontbreekt

Openbaar groen

Projectzone

Nutsvoorziening

Toerit

Water

Wandel- of fietspad

Wegenis

Op een boogscheut van het centrum van Sijsele realiseren WVI, Vivendo, Durabrik, Matexi en Danneels samen met de stad een nieuwe woonbuurt met 136 wooneenheden voor gezinnen, starters en senioren. Dankzij gebundelde krachten is een hedendaags woonproject uitgewerkt met aandacht voor een mix aan woonvormen, groene ruimte, sociale leefbaarheid en duurzaam regenwaterbeheer.

WVI brengt in totaal 46 bouwkavels op de markt voor de realisatie van open, halfopen en gesloten bebouwing, de oppervlakte van de bouwkavels varieert van 225 tot 614 m2.  

De nieuwe woonbuurt is vlot te bereiken vanuit de Veldstraat en de Brouwerijstraat, maar om het doorgaand verkeer te beperken worden de overige (doodlopende) straten als woonerf ingericht. Deze straten komen bovendien samen in een groenzone van bijna 0,5 ha met 2 wadi’s. Deze laatste spelen een belangrijke rol in een duurzaam regenwaterverhaal. Bij een wadisysteem stroomt het regenwater van de wegen niet in de riolering, maar via bovengrondse goten en/of greppels in de wadi’s. Deze natuurvriendelijke wadi’s worden voorzien van een bloemen- en bijenweide, zodat ze optimaal worden ingekleed in het landschap.

De duurzaamheid wordt bovendien versterkt door heel wat wandel- en fietsdoorsteken. Vanaf de Nieuwe weg kan je via een voetgangers- en fietsverbinding het nieuwe woonproject bereiken. De groenzone wordt voorzien van een verhard wandel- en fietspad, zodat je veilig de Brouwerijstraat of Veldstraat kan bereiken. Via de Veldstraat sta je in een mum van tijd aan het fietspad op de oude spoorwegbedding tussen Brugge en Sijsele, beter bekend als de abdijenroute.

Onze troeven?

  • betaalbare bouwkavels
  • centrale ligging
  • vrije keuze van architect en aannemer
  • kindvriendelijke, veilige woonbuurt zonder doorgaand verkeer
  • groene ruimte en slim waterbeheer

Interesse?

Voor meer info over dit woonproject kan je altijd contact met ons opnemen via wonen [at] wvi.be of 050 36 71 71. We helpen je graag verder!

Alle loten

LOT 0037
285m²
-
Halfopen bebouwing
vrije kavel
Verkocht
LOT 0032
300m²
-
Halfopen bebouwing
vrije kavel
Verkocht
LOT 0041
311m²
-
Halfopen bebouwing
vrije kavel
Verkocht
LOT 0036
314m²
-
Halfopen bebouwing
vrije kavel
Verkocht
LOT 0043
325m²
-
Halfopen bebouwing
vrije kavel
Verkocht
LOT 0056
329m²
-
Halfopen bebouwing
vrije kavel
Verkocht
LOT 0030
360m²
-
Open bebouwing
vrije kavel
Verkocht

Verkoopprocedure

Schrijf je in op onze wachtlijst en ontvang alle info over de projecten in jouw regio. Interesse in een project? Dan word je uitgenodigd op onze verkoopavond en ontvang je alle nuttige informatie. Bij WVI garanderen we een scherpe verkoopprijs.

Lees meer
e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!