Prijs vanaf
€50 200,00

Kleine Stadenstraat - Reynaertstraat

Hooglede |  17 kavels te koop
  • vanaf €50 200,00
  • 0 / 17 kavels verkocht

Contacteer ons

Ontdek jouw buurt

Kavel verkocht

Kavel optie gelicht

Kavel optie genomen

Kavel beschikbaar

Kavel niet beschikbaar

Kavel status ontbreekt

Openbaar groen

Projectzone

Nutsvoorziening

Toerit

Water

Wandel- of fietspad

Wegenis

Op wandelafstand van de dorpskern van Hooglede realiseert WVI samen met het lokaal bestuur en woonmaatschappij Thuiswest (voorheen De Mandel) een nieuw woonproject. De komende jaren zullen er op het binnengebied tussen de Kleine Stadenstraat en de Oude Rozebekestraat 72 huizen en appartementen worden gebouwd. Met het nieuwe woonproject willen de partners een goede sociale mix van huurders en kopers tot stand brengen.

WVI brengt in totaal 17 betaalbare zelfbouwkavels op de markt waarvan 10 kavels voor halfopen bebouwing, 6 voor gesloten bebouwing en 1 kavel voor open bebouwing. Woonmaatschappij Thuiswest realiseert 55 bijkomende sociale woonentiteiten: 42 grondgebonden woningen en 13 appartementen verdeeld over 2 kleine meergezinswoningen.

Onze troeven?

  • Betaalbare bouwkavels voor grondgebonden woningen met tuin en private auto- en fietsstelplaatsen, mogelijkheid tot zorgwonen
  • Kindvriendelijke, veilige woonbuurt
  • Groene ruimte en slim waterbeheer
  • Centrale ligging
  • Vrije keuze van architect en aannemer

Interesse?

Droom je van een eigen woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres! Op onze kavels bouw je zelf met een architect en aannemer naar keuze jouw droomwoonst! 

Schrijf je vrijblijvend in op onze wachtlijst via www.wvi.be/burger/inschrijven-wachtlijst. We houden je op de hoogte van het project, en nemen contact met je op zodra de verkoop officieel start.

Planning

Start verkoop: 2024

Contact

Voor meer informatie over dit woonproject, kan je altijd contact met ons opnemen via telefoon 050 36 71 71 of e-mail wonen [at] wvi.be.

We helpen je graag verder!

Verkoopprocedure

Schrijf je in op onze wachtlijst en ontvang alle info over de projecten in jouw regio. Interesse in een project? Dan word je uitgenodigd op onze verkoopavond en ontvang je alle nuttige informatie. Bij WVI garanderen we een scherpe verkoopprijs.

Lees meer
e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!