WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijfsverzamelgebouw in Moerkerke (Damme)

WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijfsverzamelgebouw in Moerkerke (Damme)
04.05.18

WVI is op zoek naar een projectontwikkelaar voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw in Moerkerke (Damme). Met de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw willen het stadsbestuur van Damme en WVI op het nieuwe bedrijventerrein Moerkerkebrug een kwalitatief, betaalbaar en passend aanbod creëren voor kleinschalige bedrijven. Projectontwikkelaars met interesse om het bedrijfsverzamelgebouw te realiseren, worden verzocht om een financieel en inhoudelijk voorstel in te dienen.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een kwalitatieve en ruimtebesparende oplossing voor kleinschalige bedrijven, die vaak moeite hebben om een geschikte vestigingslocatie te vinden. Een bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit aparte units, waarvan bedrijven er één of meerdere kunnen aankopen. Zodoende zijn verschillende bedrijven in hetzelfde gebouw gevestigd, maar kunnen ze elk volledig autonoom functioneren.

Het bedrijfsverzamelgebouw dient gerealiseerd te worden op een perceel van 3.993 m², op een centrale plaats op het bedrijventerrein. De infrastructuurwerken op de zone zijn recent afgewerkt en de verkoop van de individuele bedrijfspercelen is  volop aan de gang. Ook voor vestiging in het bedrijfsverzamelgebouw is er ondertussen ruime interesse.

De voorstellen moeten uiterlijk op 21 juni 2018 ingediend zijn. Hieronder kunt u het volledige dossier raadplegen.

 

 

Meer info?

DAMME | Moerkerkebrug 

Verkoopdossier 
Verkoopdossier bijlagen
Meetplan
Sonderingsverslag