Woonproject Klein Harelbeke in Izegem uitverkocht

Woonproject Klein Harelbeke in Izegem uitverkocht
24.08.21

Het woonproject Klein Harelbeke, vlakbij de stadskern van Izegem, is uitverkocht. De eerste bouwkavels werden verkocht in 2011, goed voor 30% van het totaal beschikbare aanbod. Eind 2015 was reeds 90% uitverkocht, de laatste bouwkavel ging medio 2021 de deur uit.

Samen met de stad realiseerde WVI 32 bouwkavels voor halfopen en gesloten bebouwing gelegen in de driehoek tussen de Dahlialaan, de Slabbaardstraat-Noord en de Meensestraat. Met een oppervlakte van de kavels die varieert tussen 229 m² en 523 m² en een gemiddelde verkoopprijs van 170 EUR/m², gaf Izegem de kans aan haar inwoners om in eigen stad een betaalbaar lot bouwgrond te kopen.

Niet getreurd, want stad Izegem blijft werk maken van een betaalbaar woonaanbod. Zo wordt eind 2021 de verkoop van een nieuw woonproject langs Kokelarestraat opgestart. In totaal worden er opnieuw 26 bouwkavels aangeboden waar zowel jonge gezinnen als senioren hun gading zullen vinden: van rijwoningen over koppelwoningen tot vrijstaande en patiowoningen. 

Op zoek naar bouwgrond in Izegem? 

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige woonprojecten in Izegem? Schrijf je dan vrijblijvend in op onze wachtlijst via www.wvi.be/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst.

Bekijk het volledige aanbod beschikbare bouwgrond via www.wvi.be/aanbod/wonen. Of neem een kijkje bij de toekomstige projecten via www.wvi.be/aanbod/wonen/toekomstige-projecten.

Meer info?

Aarzel niet om contact op te nemen via wonen@wvi.be of 050 36 71 71. We helpen je graag verder!