Woonproject Kasteelstraat in Tielt binnenkort in verkoop

Woonproject Kasteelstraat in Tielt binnenkort in verkoop
03.02.20

Altijd al willen wonen in Tielt? WVI realiseert samen met de stad het kleinschalig woonproject ‘Kasteelstraat’ vlakbij het centrum. In totaal omvat het project 10 compacte en betaalbare bouwkavels waardoor diverse doelgroepen er hun gading kunnen vinden.

De site is rustig gelegen, vlakbij het stadscentrum van Tielt. Op fietsafstand vind je alle noodzakelijke voorzieningen: van basisschool, slager, bakker, winkels tot ontspanningsmogelijkheden. In totaal zijn er 4 vrije kavels bestemd voor open bebouwing en 6 sociale voor halfopen bebouwing waarbij de oppervlakte varieert tussen 368m² en 499m². 

Recent werden de infrastructuurwerkzaamheden afgerond. Ook achter de schermen worden de laatste puntjes op de 'i' gezet, zodat binnenkort gestart kan worden met de verkoop van de 10 woonkavels.

 

 

 

Op zoek naar bouwgrond in Tielt?

Schrijf je dan vrijblijvend in op onze wachtlijst via www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst. Zo ben je als eerste op de hoogte als de verkoop officieel start.

Meer info?

Voor meer info over dit woonproject kan je altijd contact opnemen met onze dienst verkoop via wonen@wvi.be of 050 36 71 71. We helpen je graag verder!

Bekijk het volledige aanbod woonprojecten via www.wvi.be/aanbod/wonen.