EVENT | Transport Bis - 23 november 2017

EVENT | Transport Bis - 23 november 2017
26.10.17

Op donderdag 23 november organiseren de POM en de Provincie West-Vlaanderen, samen met De Vlaamse Waterweg nv en de intercommunales WVI en Leiedal, een interactieve studienamiddag waar de conclusies en beleidsaanbevelingen van Transport Bis uitgebreid aan bod komen. Een niet te missen event voor experts en beleidsmensen met een passie voor ruimte, lokale bedrijvigheid en binnenvaart.

 

Deze analyse werd uitgevoerd in het kader van het project Seine-Schelde met als doel:  vraag en aanbod aan watergebonden bedrijvigheid inventariseren om de groei van het binnenvaartnetwerk te maximaliseren en zo de West-Vlaamse industrie verder te versterken.

 

Uit de analyse blijkt de nood aan oplossingen om beleidsmatig én maatschappelijk aan de vraag naar bijkomende ruimte voor watergebonden bedrijvigheid en binnenvaartterminals in West-Vlaanderen te voldoen.

En nu ... aan de slag! Samen met u en andere beleidsmakers willen we - gezamenlijk met de partners - een gedragen strategie uitwerken om zo onze beleidsaanbevelingen te operationaliseren.
 
PROGRAMMA
 
Ook WVI zetelt in het paneldebat. Ontdek het programma nu via http://www.pomwvl.be/TransportBIS_2017
 

LOCATIE

Bierkasteel Van Honsebrouck
Ingelmunstersestraat 46, 8870 Izegem

 
INSCHRIJVEN
 
Klik hier om u in te schrijven.