EVENT | Samen naar een regio vol Smart Cities – 23 april 2018

EVENT | Samen naar een regio vol Smart Cities – 23 april 2018
09.04.18

RESOC Noord-West-Vlaanderen nodigt u uit voor de vierde RESOC XL: Samen naar een regio vol Smart Cities! Van 7 t.e.m. 9 mei wordt in Silicon Valley de “Smart Cities Week” georganiseerd. Daar hadden we jullie graag voor uitgenodigd, maar alle vluchten naar San Francisco zijn helaas volgeboekt :)

Maar, goed nieuws! Nog voor ze er in ‘the innovation capital of the world’ aan beginnen, laten onze lokale experten hun licht schijnen over de nieuwste trends en ontwikkelingen inzake ‘Smart Cities’, of hoe technologie onze steden en gemeenten leefbaar houdt en slimmer maakt.

Ook met deze RESOC XL willen we lokale besturen, ondernemingen en andere sociaaleconomische actoren inspireren om aan de slag te gaan met de uitdagingen van vandaag en morgen. Liever nog, willen we jullie daarna ook meteen verbinden met de juiste mensen en organisaties die jullie kunnen ondersteunen bij de opmaak en/of uitvoering van een ambitieus plan van aanpak.

We zijn alvast enthousiast over onze line-up voor 23 april. Met een keynote van Steven Latré – hoofd IDLab UAntwerpen & Directeur IMEC - en getuigenissen van vier lokale bedrijven (zie programma!) gespecialiseerd in technologische toepassingen op maat, hopen we jullie voldoende antwoorden te bieden om vol overtuiging nieuwe stappen te durven zetten richting een regio vol ‘Smart Cities’.

 

PROGRAMMA

Het volledige programma (+ inschrijven) kan u nalezen via deze link.

 

LOCATIE
Innovatiecentrum Grote Beer
St.-Jorisstraat 96
8730 Beernem