20/03/2018

WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijfsverzamelgebouw in Wervik

WVI is op zoek naar een projectontwikkelaar voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw in Wervik. Met de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw wensen het stadsbestuur van Wervik en WVI een kwalitatief, betaalbaar en passend aanbod te creëren voor kleinschalige bedrijven. Projectontwikkelaars met interesse om het bedrijfsverzamelgebouw te realiseren, worden verzocht om een financieel en inhoudelijk voorstel in te dienen.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een kwalitatieve en ruimtebesparende oplossing voor kleinschalige bedrijven, die vaak moeite hebben om een geschikte vestigingslocatie te vinden. Een bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit aparte units, waarvan bedrijven er één of meerdere kunnen aankopen. Zodoende zijn verschillende bedrijven in hetzelfde gebouw gevestigd, maar kunnen ze elk volledig autonoom functioneren.

Het bedrijfsverzamelgebouw dient gerealiseerd te worden op een perceel van 7.405 m² langs de Menensesteenweg, aansluitend op het bedrijventerrein Bootweg. Op het perceel, dat bekend staat als de site Van Rullen, bevindt zich een voormalig fabriekscomplex voor de vervaardiging van brandslangen. De projectontwikkelaar kan ervoor kiezen om de bestaande opstallen geheel of gedeeltelijk te behouden en te integreren in het project. Het is echter ook mogelijk om de gebouwen volledig te slopen. WVI beschikt hiervoor reeds over een stedenbouwkundige vergunning.

De voorstellen dienen uiterlijk op 14 mei 2018 ingediend te worden. Hieronder kunt u het volledige dossier raadplegen.

Meer info? 

WERVIK | Pontstraat | Verkoopdossier BVG