28/02/2018

Verkoop woonproject Sint-Laurentiusstraat nabij centrum Klerken van start

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Houthulst en bouwmaatschappij De Mandel, de nieuwe verkaveling Sint-Laurentiusstraat, op wandelafstand van het centrum van Klerken. Het rustig gelegen woonproject biedt plaats aan 16 gezinnen.

WVI brengt 10 betaalbare bouwkavels op de markt, waarvan 6 bestemd zijn voor open bebouwing en 4 voor halfopen bebouwing. Bouwmaatschappij De Mandel bouwt 6 sociale huurwoningen.

Een grote troef van de WVI-bouwkavels is dat kopers nog steeds met een eigen architect en aannemer aan de slag kunnen gaan. De rustig gelegen ligging van de verkaveling speelt ook in haar voordeel: de Sint-Laurentiusstraat is een doodlopende straat die uitgeeft op de Sint-Pietersstraat.

De beschikbare loten bouwgrond kunnen digitaal geraadpleegd worden via www.wvi.be/aanbod/wonen. Wie geïnteresseerd is in de aankoop kan alvast telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 14 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer info over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden, kan je steeds terecht bij de dienst verkoop van WVI, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge.

ContactEvy Van Engelandt, promotie & verkoopE wonen [at] wvi.be (subject: HOUTHULST%20%7C%20Verkaveling%20Sint-Laurentiusstraat%20-%20Klerken) T 050 36 71 71

Tags