24/04/2021

Poperinge trapt verkoop nieuwe woonprojecten af

Poperinge heeft goesting om te groeien en te bloeien! Binnen de ring rond Poperinge lanceren Stad Poperinge en WVI 2 nieuwe hedendaagse woonprojecten: Appelgoedje en Komstraat. “Met dit betaalbaar woonaanbod wil de stad startende alleenstaanden, gezinnen met één inkomen en tweeverdieners aantrekken”, zegt burgemeester Christof Dejaegher. “Door de coronacrisis zijn woningen met tuin gegeerd. Hier in Poperinge beschikken we nog over een uniek aanbod voor elk budget.”

“Op een boogscheut van de markt bieden we 25 bouwkavels te koop aan voor open en halfopen bebouwing”, zegt Geert Sanders, algemeen directeur WVI. “Het woonproject langs de Komstraat telt 16 loten bouwgrond met een oppervlakte die varieert van 304m² tot 780m². Hier starten de prijzen al vanaf 53.200 euro. Het woonproject Appelgoedje maakt deel uit van een groter ruimtelijk plan waarbij een gevarieerde mix van appartementen en woningen wordt gerealiseerd. Daar brengen we 9 loten bouwgrond op de markt waarbij de grootte van de kavels varieert van 403m² tot 519m². De prijzen starten hier vanaf 70.500 euro.”

Met een vlotte verbinding naar de N38 sta je in een mum van tijd in Ieper (15 min), Veurne (30 min) of Kortrijk (35 min). Bovendien bevinden scholen, bedrijven, groen, winkels en sportvoorzieningen zich allemaal op wandel- en fietsafstand. Een ideale uitvalsbasis voor jong en oud, elk volgens eigen woonbehoeften en budget.

Hou je toch meer van rustig vertoeven in een groene omgeving? Ontdek dan het woonproject Terenburgseweg in deelgemeente Proven waar nog 6 loten bouwgrond beschikbaar zijn. Of het charmante en gezellige Watou waar je in het project Gebroeders Faesstraat nog kan kiezen uit 20 loten bouwgrond. “Wie koopt of nieuw bouwt in één van de nieuwe verkavelingen in de deelgemeenten van Poperinge, kan binnenkort ook rekenen op een tegemoetkoming in het gemeentelijk aandeel van de onroerende voorheffing. besluit burgemeester Christof Dejaegher. “Momenteel wordt het reglement voorbereid.”

Droom je van een eigen woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres! Op onze betaalbare bouwgronden bouw je zelf met een architect en aannemer naar keuze jouw droomwoning!  Geïnteresseerde kandidaat-kopers kunnen zich nog steeds vrijblijvend inschrijven voor de aankoop van een lot bouwgrond via www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst. Alle kandidaat-kopers op de wachtlijst ontvangen een uitnodiging voor het digitaal infomoment op maandag 19 april 2021 om 19u00.

Voor meer informatie, neem contact op via telefoon 050 36 71 71 of e-mail wonen [at] wvi.be (wonen[at]wvi[dot]be) of neem een kijkje op de projectwebsite via https://www.wvi.be/aanbod/wonen/beschikbare-bouwgronden.