19/11/2021

Neem ook deel aan de groepsaankoop zonnepanelen

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan de energietransitie? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering. Met de zevende editie van de groepsaankoop zonnepanelen helpen we inwoners en bedrijven opnieuw om op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie. Je kan ook een thuisbatterij toevoegen aan jouw installatie.

Schrijf je vrijblijvend in!
Schrijf je nu vrijblijvend in en ontvang meteen jouw persoonlijk voorstel. Via de groepsaankoop zijn de prijzen 38% voordeliger dan de huidige marktprijzen. Inschrijven kan nog tot 10 december via ichoosr.be/zonnepanelen/west-vlaanderen. 

Vragen?
Neem deel aan onze online webinar op woensdag 24 november 2021 om 19u30. Tijdens deze webinar sessie kan je vanuit jouw living kennis maken met de organisatoren en de leverancier die de installatie zal verzorgen. Inschrijven kan via https://app.livestorm.co/ichoosr/groepsaankoop-zonnepanelen-west-vlaand…. Na je inschrijving ontvang je meer informatie over de webinar. 

Je kan iChooser steeds contacteren via zonwestvlaanderen [at] ichoosr.be of bel ons op het gratis nummer 0800 26 829 (elke werkdag van 09:00 tot 17:00uur).

De groepsaankoop zonnepanelen is een initiatief van Energiehuis Oostende samen met Provincie West-Vlaanderen en met de steun van Energiehuis WVI.