Type bedrijventerrein:
Lokaal bedrijventerrein

De Gouden Appel

Oostrozebeke
Oostrozebeke De Gouden Appel

Bedrijventerrein Oostrozebeke De Gouden Appel

Ten zuidwesten van de kern van Oostrozebeke realiseert WVI bedrijventerrein De Gouden Appel. Het betreft een lokaal bedrijventerrein, waar de percelen maximaal 5000m² groot zijn. Het terrein is bestemd voor bedrijven van lokaal belang, die productie, verwerkende en/of dienstverlenende activiteiten uitoefenen. Bedrijven die hoofdzakelijk gericht zijn op transport, distributie, detailhandel, financiële enof intellectuele dienstverlening (o.m. verzekeringskantoren en studiebureaus) en tankstations zijn niet toegelaten.

De Gouden Appel wordt ontsloten via de Expressweg N382. Voor fietsers en voetgangers wordt er tevens een verbinding met de Leegstraat gerealiseerd.

Het bedrijventerrein wordt ontwikkeld met bijzondere aandacht voor duurzame energie. WVI begeleidt u bij het zoeken naar energiezuinige oplossingen voor uw bedrijf. Zo worden uw energiekosten laag gehouden en wordt de milieulast van het bedrijventerrein beperkt.

Werkwijze

Op zoek naar ruimte om te ondernemen? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres! Wil je kans maken op betaalbare bedrijfsgrond in jouw regio, stel je dan kandidaat als investeerder. Bij WVI garanderen we een scherpe verkoopprijs.

Lees meer