WVI gaat 'on tour' naar schepencolleges

WVI gaat 'on tour' naar schepencolleges
04.02.19

Met de start van de nieuwe bestuursploegen, bezoekt WVI de nieuwe colleges van burgemeester en schepenen in haar werkingsgebied. Zo maakten we vrijdag kennis met een delegatie van het schepencollege in Lo-Reninge. Het uitgelezen moment om samen met hen terug te blikken en vooruit de kijken.

Als verlengstuk van onze lokale besturen weten we als geen andere welke ondersteuning en dienstverlening jullie nodig hebben. Tegelijk willen we vormen van intergemeentelijke samenwerking – op kleine en op grotere schaal – gangmaken, faciliteren en zo nodig zelf organiseren. WVI linkt gemeentes blijft onze missie. We willen jullie samenbrengen om op die manier mooie projecten te realiseren – vooruitziend, oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit. Omdat we samen sterker staan, maar ook omdat we samen hefbomen kunnen creëren om gemeentelijke en regionale beleidsdoelen te realiseren.

We wensen iedereen een vlotte start en hopen natuurlijk op een vruchtbare samenwerking. In elk geval zullen we er alles aan doen om de nieuwe gemeenteraadsleden met de werking van WVI vertrouwd te maken.

Maak alvast kennis met WVI in 124 seconden via dit filmpje!