Woonproject Walleghemsgoed in Zonnebeke neemt vliegende start

Woonproject Walleghemsgoed in Zonnebeke neemt vliegende start
27.09.18

Tijdens de verkoopavond op woensdag 26 september werden meteen 12 kavels verkocht. In totaal telt het woonproject Walleghemsgoed in Zonnebeke 30 bouwkavels, gelegen ter hoogte van de Albertstraat en de Langemarkstraat. Zo worden nog 18 vrije kavels te koop aangeboden, waarop de kopers zelf hun woning kunnen bouwen, met een architect en aannemer naar keuze. De loten zijn gemiddeld 550 m² groot en worden verkocht aan gemiddeld 184,- EUR/m². 

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op één van de kavels - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 15 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

WVI realiseert deze verkaveling in samenwerking met de gemeente en de sociale bouwmaatschappij De Mandel.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de specifieke verkoopsvoorwaarden kan je terecht op onze website https://www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/projecten/walleghemsgoed waar je het plan van de verkaveling en de beschikbare kavels terugvindt. Je kan ook telefonisch contact opnemen met onze dienst verkoop via 050 36 71 56 of per e-mail wonen@wvi.be.