Woonproject Elzenbosselke in Beernem uitverkocht

Woonproject Elzenbosselke in Beernem uitverkocht
18.06.21

De eerste fase van het woonproject Bloemendale in het centrum van Beernem is uitverkocht. In 2019 werd 40% van de kavels verkocht, in 2020 50 % en medio 2021 ging de laatste kavel de deur uit.

Samen met de gemeente realiseerde WVI 10 bouwkavels voor halfopen bebouwing op de kruising met de Parkstraat en de Bloemendalestraat. Met een oppervlakte van de kavels die varieert tussen 390m² en 425m² en een gemiddelde verkoopprijs van 270 EUR/m², gaf Beernem de kans aan haar inwoners om in eigen gemeente een betaalbaar lot bouwgrond te kopen.

Beernem blijft inzetten op een betaalbaar woonaanbod. Zo wordt in het najaar de verkoop van de tweede fase van het woonproject Bloemendale (Biezemoerstraat) opgestart. In totaal worden er opnieuw 10 bouwkavels aangeboden: 4 vrije kavels en 6 sociale kavels. Ook in deelgemeente Sint-Joris wordt binnenkort het woonproject Galgeveld gelanceerd.

Op zoek naar bouwgrond? 

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige woonprojecten in Beernem? Schrijf je dan vrijblijvend in op onze wachtlijst via www.wvi.be/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst.

Bekijk het volledige aanbod beschikbare bouwgrond via www.wvi.be/aanbod/wonen. Of neem een kijkje bij de toekomstige projecten via www.wvi.be/aanbod/wonen/toekomstige-projecten.

 Meer info?

Neem contact op met onze dienst verkoop via wonen@wvi.be of 050 36 71 71. We helpen je graag verder!