Wonen in hartje West-Vlaanderen? Ontdek onze woonprojecten in Houthulst

Wonen in hartje West-Vlaanderen? Ontdek onze woonprojecten in Houthulst
01.04.20

Vind je rust, de natuur en een bruisend verenigingsleven een perfecte combinatie? Dan hebben wij de ideale woonlocatie voor jou!

Ruime en betaalbare bouwgrond

In hartje West-Vlaanderen realiseert WVI samen met de gemeente Houthulst twee kleinschalige woonprojecten.

  • Het woonproject Strooiendorp is gelegen in de deelgemeente Jonkershove, vlakbij de Vinkerniersstraat, en telt nog 5 loten bouwgrond voor open bebouwing. 5 loten vonden al een trotse eigenaar!

  • Het woonproject Sint-Laurentiusstraat is gelegen in de deelgemeente Klerken, vlakbij de Sint-Pietersstraat, en telt nog 3 loten bouwgrond voor open bebouwing en 2 voor halfopen bebouwing. 3 kopers waar je reeds voor!

Beide projecten liggen op een boogscheut van het centrum van Houthulst, maar ook op fietsafstand van elkaar. Dankzij de centrale ligging heb je alle nodige voorzieningen op wandel- of fietsafstand: scholen, slager, bakker, winkels en een ruime waaier aan ontspanningsmogelijkheden.

De ruime en betaalbare kavels variëren tussen 419m² en 565m². Bovendien kunnen kopers aan de slag met een architect en aannemer naar keuze.

Wordt Houthulst jouw nieuwe thuis?
Neem dan contact op met ons via wonen@wvi.be of 050 36 71 71 voor meer info over dit woonproject. We helpen je graag verder!

Ontdek ons aanbod woonprojecten online via  www.wvi.be/nl/aanbod/wonen.