Wonen aan zee? Ontdek ons woonproject in Bredene!

Wonen aan zee? Ontdek ons woonproject in Bredene!
20.02.20

Vind je rust, de natuur en de nabijheid van het strand een perfecte combinatie? Dan hebben wij de ideale woonlocatie voor jou!

WVI realiseert samen met de stad het kleinschalig woonproject Staessenstraat, nabij het nieuw aangelegde Michel Vanden Wegheplein en de watersportplas de Spuikom.

Het project omvat 7 compacte en betaalbare bouwkavels voorzien voor rij- of gekoppelde bebouwing en waarbij de oppervlakte varieert tussen 189m² en 296m². Op een bescheiden oppervlakte zijn de bouwmogelijkheden zeer uitgebreid. Er kan tot 3 bouwlagen hoog gebouwd worden, daarnaast kan er een dubbele garage of carport worden geplaatst die via een nieuwe garageweg achteraan bereikbaar is.

Dankzij de centrale ligging bevinden alle voorzieningen zich op wandelafstand: scholen, slager, bakker, winkels en een ruime waaier aan ontspanningsmogelijkheden. Bredene beschikt bovendien als enige kustgemeente over enorme duinen die naadloos overlopen in het fijne zandstrand. Deze kustgemeente heeft ook een goede bereikbaarheid zowel met de auto als met de trein in combinatie met de tram.

Ben jij de volgende die investeert in een stukje Bredene?
Neem dan contact op met onze dienst verkoop via wonen@wvi.be of 050 36 71 71 voor meer info over dit woonproject. We helpen je graag verder!

Bekijk het volledige aanbod woonprojecten via www.wvi.be/aanbod/wonen.