WEBINARS | Get Ready For 2050

WEBINARS | Get Ready For 2050
03.05.21

Het Burgemeestersconvenant voor Klimaat & Energie en H2020-projecten C-Track 50 en PentaHelix werken allemaal aan hetzelfde doel: steden en regio's ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van duurzame energie- en klimaatplannen.

Het was dan ook logisch dat deze 3 EU-initiatieven besloten hun krachten te bundelen om een ​​unieke serie gezamenlijk evenementen te organiseren voor lokale / regionale overheden en hun belanghebbenden, waarbij ook andere gelijkgestemde EU-projecten en -initiatieven werden uitgenodigd om bij te dragen (European Energy AwardIMLEMENTCoME EASYPROSPECT 2030JOINT SECAPSTEPPING PlusE-FixDECIDE).

GET READY FOR 2050 heeft tot doel deelnemers te ondersteunen bij het ontwikkelen, implementeren en financieren van een energie- en klimaatplan door zich te concentreren op drie fundamentele assen:

  • Hoe effectieve samenwerkingsprocessen opbouwen
  • Hoe succesvol plannen voor de toekomst
  • Hoe klimaat- en energieplannen financieren

Elke online sessie bevat inspirerende presentaties van verschillende actoren (EU-vertegenwoordigers op hoog niveau, lokale en regionale autoriteiten, de academische wereld, projectcoördinatoren van adviesbureaus, enz.), Gevolgd door praktische discussies in kleine groepen (breakout-sessies). De breakout rooms bieden een unieke kans voor deelnemers om hun vragen te stellen aan de deelnemede experts en sprekers. 

Ben jij als stakeholder bezig met duurzame energie- en klimaatplannen? Op zoek naar tips en tricks van experts voor een succesvol plan? Bekijk het programma en registreer je nu voor de GET READY FOR 2050 via https://fedarene.org/get-ready-for-2050-the-upcoming-event-series-you-dont-want-to-miss