Verkoop woonproject Walstraat-Walhof in Oostkamp van start

Verkoop woonproject Walstraat-Walhof in Oostkamp van start
03.06.20

WVI en de gemeente Oostkamp (OCMW) starten de verkoop van het woonproject ‘Walstraat-Walhof’: 6 bouwkavels met woning. Bouwheer Siemoens is in opdracht van WVI reeds gestart met de bouw van de 6 ééngezinswoningen. In totaal zijn 5 kavels bestemd voor halfopen bebouwing en 1 voor open bebouwing waarbij de oppervlakte varieert tussen 166 m² en 562 m². 

Het project creëert extra woongelegenheid in hartje Oostkamp waarbij een gezonde mix van generaties en gezinsvormen werd nagestreefd. In een eerste fase bouwde de gemeente Oostkamp al 6 sociale huurwoningen, aangepast aan de noden en behoeften van senioren. Nu start de verkoop van de tweede fase, waarin bouwheer Siemoens 6 ééngezinswoningen zal bouwen.

De site is zeer rustig gelegen langs een nieuw aangelegde doodlopende straat, die aansluit op de Walstraat, vlakbij het centrum van Oostkamp. Binnen een straal van 500 meter vind je alle noodzakelijke voorzieningen: een basisschool, slager, bakker, winkels en ontspanningsmogelijkheden.

Interesse in het woonproject 'Walstraat-Walhof'? 
Schrijf je dan nog vóór 22 juni 2020 in op onze wachtlijst via www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst. We nemen contact met je op en lichten het verkoopproces verder toe!

Meer info? 
Voor meer informatie over dit woonproject kan je altijd contact met ons opnemen via wonen@wvi.be of 050 36 71 71. We helpen je graag verder!