Verkoop verkaveling Sint-Laurentiusstraat in Klerken (Houthulst) na zomer van start

Verkoop verkaveling Sint-Laurentiusstraat in Klerken (Houthulst) na zomer van start
16.02.17

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Houthulst en de bouwmaatschappij De Mandel, een nieuwe verkaveling ‘Sint-Laurentiusstraat’ in Klerken, een deelgemeente van Houthulst. Het project is zeer rustig gelegen langs een nieuw aan te leggen doodlopende straat, die aansluit op de Sint-Pietersstraat, vlak bij het centrum van Klerken.

WVI zal in totaal 10 betaalbare bouwkavels op de markt brengen, waarvan 6 loten worden bestemd voor open bebouwing en 4 loten voor halfopen bebouwing. Kopers kunnen er aan de slag met een eigen architect en aannemer. Bouwmaatschappij De Mandel zal 6 sociale huurwoningen bouwen.
Momenteel worden de infrastructuurwerken (zoals o.a. wegenis en nutsleidingen) uitgevoerd, zodat de bouwkavels na de zomer in verkoop zullen gaan.

Geïnteresseerde kandidaat-kopers voor de WVI-bouwkavels, kunnen zich nog steeds vrijblijvend inschrijven voor de aankoop van een perceel bouwgrond via dit inschrijvingsformulier.

Voor meer info over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden, kan je steeds terecht bij de dienst verkoop van WVI, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge. Contactpersoon Evy Van Engelandt, promotie & verkoop E e.vanengelandt@wvi.be T 050 36 71 71