Sociale bouwkavels te koop in Ieper (Vlamertinge)

Sociale bouwkavels te koop in Ieper (Vlamertinge)
18.03.15

Wvi realiseert, in samenwerking met de stad Ieper, de sociale huisvestingsmaatschappij Ons Onderdak en de private partner Fadak de sociale verkaveling Du Parcwijk in Vlamertinge. Deze verkaveling situeert zich nabij de Poperingseweg.

Binnen deze verkaveling realiseert WVI 13 sociale bouwkavels, waarvan 3 kavels bestemd zijn voor vrijstaande bebouwing en 10 kavels bestemd zijn voor halfopen bebouwing. 


Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze. Wvi werkt niet samen met bouwfirma’s of bouwpromotoren voor de verkoop van gronden en de bouw van woningen. De oppervlakte van de nog beschikbare kavels varieert tussen 357m² en 486m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 135,- eur/m².

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

 Voor meer informatie over deze sociale verkaveling en de specifieke verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt@wvi.be). Gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug.