[SAVE THE DATE ] Get Smart Inspiratiedag - 1.10.2020

[SAVE THE DATE ] Get Smart Inspiratiedag - 1.10.2020
11.06.20

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in sneltempo op en beïnvloeden ons dagelijks leven. Iedereen wil mee zijn met de digitale transformatie en alles moet zo ‘slim’ mogelijk zijn. Wat betekent dit voor lokale besturen en bedrijven? Hoe kunnen ze hun dienstverlening aanpassen aan de verwachtingen van de burger? Laat je dan onderdompelen tijdens de eerste
 

GET SMART INSPIRATIEDAG
LOKALE BESTUREN IN (R)EVOLUTIE
 
donderdag 1 oktober 2020


WVI nodigt enkele interessante sprekers uit om je wegwijs te maken in de actuele ontwikkelingen op vlak van innovatie, digitale transformatie en smart cities. We zetten de opportuniteiten en potentiële valkuilen voor lokale besturen, klein en groot, op een rijtje.

Tijdens de break-out sessies inspireren we jullie met enkele Vlaamse cases rond drones, burgerparticipatie, privacy en GIS data. Als de omstandigheden het toelaten praten we graag na tijdens een fysiek netwerkmoment.

Say what?
Laat je alvast inspireren door enkele goede praktijken via www.wvi.be/werkvelden/get-smart

Get Smart?
Noteer dan 1 oktober 2020 in jouw agenda!

Locatie
Deze inspiratiedag wordt fysiek georganiseerd in d'Abdij - Brugge, maar we bereiden tevens een digitaal alternatief voor.

Contact
Heb je nog bijkomende vragen, aarzel dan niet ons te contacteren via getsmart@wvi.be of 050 36 71 71. Wij helpen je graag verder!