WinVorm lanceert derde oproep

WinVorm lanceert derde oproep
05.08.13

WinVorm, West-Vlaanderen in vorm, heeft een derde Oproep Winvorm, de "West-Vlaamse variant" van de Open Oproep Vlaams Bouwmeester gelanceerd.
Met de oproep wil WinVorm lokale overheden en besturen in West-Vlaanderen ondersteunen in het zoeken naar een goede ontwerper voor hun projecten, om zo de architecturale, landschappelijke en ruimtelijke kwaliteit in de provincie te versterken.
Via deze website kunnen ontwerpers en ontwerpteams zich tot 20 augustus 2013 voor één of meerdere opdrachten op het vlak van bouwkunde, stedenbouw en landschapsarchitectuur kandidaat stellen.
WinVorm is een samenwerkingsplatform tussen de provincie West-Vlaanderen, de Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Landmaatschappij, Leiedal en wvi. Het doel: steden en gemeenten in West-Vlaanderen advies, informatie en begeleiding aanbieden om kwalitatieve ruimtelijke projecten te realiseren. Daartoe organiseert WinVorm de voorbije 10 jaar lezingen door binnen- en buitenlandse ontwerpers, beleidsmakers en onderzoekers. Die lezingen worden aangevuld met inspirerende studiebezoeken.