Nieuwe Oproep WinVorm wordt binnenkort gepubliceerd

Nieuwe Oproep WinVorm wordt binnenkort gepubliceerd
27.03.20

Sta je met jouw lokaal bestuur of overheid voor de moeilijke zoektocht naar een ontwerper? Wil je een extra (kwaliteits)toets inbouwen voor jouw (bouw)project? Of wil je de rompslop vermijden om zelf procedures op te zetten voor publicatie en selectie?

In juni publiceert WinVorm (West-Vlaanderen in Vorm) de zeventiende Oproep WinVorm, de West-Vlaamse variant van de Open Oproep (Team Vlaams Bouwmeester). Deze Oproep WinVorm richt zich specifiek tot West-Vlaamse lokale overheden en besturen: steden en gemeenten, OCMW’s, intercommunales, provincie, lokale autonome overheidsbedrijven, politiezones, brandweerzones en sociale huisvestingsmaatschappijen.

Een geslaagd project start immers met het kiezen van de juiste ontwerper om jouw ambities waar te maken.

Opdrachten worden gepubliceerd op www.west-vlaanderen.be/oproepwinvorm, waarbij geïnteresseerde ontwerpers uit West-Vlaanderen en daarbuiten zich kunnen aanmelden. De komende oproep wordt gepubliceerd op 26/06/2020.

Surf naar http://winvorm.west-vlaanderen.be/lijst om de vorige projecten te zien die deelnamen aan de Oproep WinVorm. 

 

 

Meer info?

Heb je hierover vragen, contacteer dan
David Vandecasteele
050 36 71 71
d.vandecasteele@wvi.be

Ben je als lokaal bestuur of overheid geïntersseerd, geef dan het secretariaat van WinVorm een seintje voor 24 april 2020
Nele Zwaenepoel
nele.zwaenepoel@west-vlaanderen.be

De organisatie van de Oproep WinVorm is een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales WVI en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester.