Nieuwe groepsaankoop zonnepanelen West-Vlaanderen kiest

Nieuwe groepsaankoop zonnepanelen West-Vlaanderen kiest
25.05.20

'West-Vlaanderen kiest zonne-energie' organiseert voor de zesde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Zo kunnen alle inwoners en bedrijven van West-Vlaanderen een compleet zonnepanelensysteem kopen tegen een scherpe prijs.

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan het klimaat? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering. Met de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen helpen we inwoners en bedrijven opnieuw om op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie.

Schrijf je vrijblijvend in!

Inschrijven voor de groepsaankoop kan van 25 mei tot en met 28 augustus. Geïnteresseerden kunnen hiervoor terecht bij het Energiehuis WVI of zich rechtstreeks registreren op de website www.wijkiezen.be. Zo ontvang je als eerste jouw persoonlijk voorstel. Bij voorgaande veilingen voor de groepsaankopen konden we telkens een mooie korting van meer dan 30% realiseren.

Vragen? Neem deel aan het online webinar.

Gelet op de maatregelen die gelden rond COVID-19 kunnen we geen informatieavond organiseren, maar beantwoorden graag je vragen tijdens een online informatiemoment op 22 juni 2020 om 19u30. Tijdens deze webinar maak je vanuit jouw living kennis met de organisatoren en de leverancier die de installatie zal verzorgen.

Registreer je alvast, en wij nodigen jou uit op 22 juni 2020 om 19u30. Uiteraard geheel vrijblijvend!

De groepsaankoop in 4 stappen

  1. Inschrijven: Schrijf je in via www.wijkiezen.be.
  2. Persoonlijk voorstel: Ontvang je persoonlijk voorstel per e-mail en bekijk je kosten, besparing en terugverdientijd.
  3. Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 28 augustus de tijd om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij de helpdesk of op onze webinar.
  4. Plaatsing: Als je beslist om in te gaan op het voorstel, dan neemt de winnende leverancier contact op voor een inspectie van je dak, en wordt daarna de plaatsing van jouw zonnepanelen ingepland.

Je kan ons steeds contacteren via zonneenergie@wijkiezen.be of bel het gratis nummer 0800 26 829 (elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur).

Stad Oostende en Energiehuis Oostende organiseren met de steun van het Energiehuis WVI voor de zesde keer een groepsaankoop zonnepanelen in de provincie West-Vlaanderen onder de naam 'West-Vlaanderen kiest zonne-energie'.