Nieuwe collega's gezocht

Nieuwe collega's gezocht
01.04.21

WVI groeit, en dat mag je vrij letterlijk nemen! Voor de uitbouw van ons team zijn we op zoek naar diverse profielen:

 • Beleidsmedewerker energie
  Wil je meewerken aan een toekomstgerichte visie over energie? Wil je instaan voor concrete plannen en acties op lokaal niveau? Dan is deze functie geknipt voor jou!
   
 • Intergemeentelijk handhaver milieu en ruimtelijke ordening
  Wil je meewerken aan een duurzame & veilige woon-, werk- en leefomgeving, nu en morgen? Ben je iemand die heldere analyses maakt? Kan je op een onderbouwde en genuanceerde manier zorgen voor de naleving van stedenbouwkundige regels en milieuvoorschriften? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken! 
   
 • Intergemeentelijk omgevingsambtenaar
  Beschik je over een sterk ruimtelijk inzicht? Is het beoordelen van projecten en vergunningen helemaal je ding? Gedreven, nieuwsgierig en gebeten om stedenbouwkundige vraagstukken te helpen lossen? Wil jij meebouwen aan een sterk vergunningenbeleid bij één of meerdere gemeenten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse, maar je zou graag weten hoe de vork precies in de steel steekt bij WVI? Via telefoon, Skype, Zoom of Teams plannen we graag een informeel gesprek in met één van je toekomstige (dichte) collega's! Zo krijg je meteen een goed zicht op de job, en wie je collega's kunnen worden? 

Je kan ons eenvoudig bereiken via 050 36 71 71 of personeelsdienst@wvi.be