Laatste perceel industriepark Oost in Beernem verkocht

Laatste perceel industriepark Oost in Beernem verkocht
10.12.18

Het lokaal bedrijventerrein Industriepark Oost in Beernem is officieel uitverkocht. Met de ondertekening van de akte mag Frederik Geirnaert zich trotse eigenaar noemen van het laatste perceel grond op het 8 hectare groot bedrijventerrein.  

“Na enkele jaren als schrijnwerker in bijberoep, heb ik de sprong gewaagd naar volledig zelfstandige”, zegt Geirnaert. “Deze beslissing heeft ons geen windeieren gelegd, maar plaatsgebrek drong zich al vlug op. Een logische stap was dan ook de bouw van eigen werkatelier met opslagcapaciteit in de nabije omgeving. Met de fysieke verhuis naar Industriepark Oost kan onze onderneming verder groeien, en kunnen we werk en privé beter gescheiden houden. We leggen ons toe op alle buitenschrijnwerk: van dakconstructies tot gevelbekleding over terrasoverkappingen.”

Bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor hun activiteiten, kunnen vrijblijvend contact opnemen via ondernemen@wvi.be of via 050 36 71 71. Het aanbod kan ook digitaal geraadpleegd worden via www.wvi.be/aanbod/ondernemen.