[KICK-OFF] Get Smart Inspiratiesessies - 7.10.2021

[KICK-OFF] Get Smart Inspiratiesessies - 7.10.2021
17.09.21

De transitie van onze lokale besturen naar slimme steden en gemeenten zit in een stroomversnelling. Samenwerking en verbinding vormen de rode draad. 

WVI nodigt je vanaf 7 oktober 2021 graag uit voor een nieuwe reeks online inspiratiesessies. We doen daarvoor beroep op het gekende 'digitale' concept!

Tijdens Get Smart Live brengen boeiende sprekers de meest actuele ontwikkelingen in hun vakgebied op het vlak van innovatie, digitale transformatie en smart cities.

Get Smart? Kies zelf welke topics je volgt, en leg je vraag voor aan onze expert(s)! 

 

KICK-OFF: DIGITALE TRANSFORMATIE
HOE VER WIL/KAN JE GAAN ALS LOKAAL BESTUUR  

donderdag 7 oktober 2021

Docent Maka De Lameillieure trapt de nieuwe reeks inspiratiesessies af met als focus 'digitale transformatie'. Hoe start een (kleine) stad of gemeente het digitaliseringsproces en hoe brengt zij eigen ideeën of lopende projecten tot een goed einde? Hoe worden digitale technologieën het best ingezet om impact te creëren en doelen te bereiken? Dit zijn acute vragen omdat, buzzwoord of niet, het nu het moment is voor digitale transformatie.  Tijdens deze sessie worden inzichten, kaders, do's en don'ts aangereikt - telkens op maat van een lokaal bestuur. 

Docent Maka De Lameillieure is valorisatiemanager innovatie bij VIVES Hogeschool en Kulak. Zij heeft een cv met niets dan sprekende referenties. 

Datum & locatie

De Get Smart Live-sessies worden online georganiseerd - telkens om 11u00.

Meer info & inschrijvingen

Het volledige programma, korte bio van de sprekers en het inschrijvingsformulier vind je op www.wvi.be/Get-Smart-Live