Je omgeving in Corona-tijden: WinVorm zoekt foto's!

Je omgeving in Corona-tijden: WinVorm zoekt foto's!
24.04.20

Onze wereld ziet er momenteel helemaal anders uit! We roepen alle WinVorm-deelnemers op om dit vast te leggen op beeld.

Bezorg ons jouw foto’s die getuigen welke invloed de coronamaatregelen hebben op je eigen buurt, gemeente, omgeving,.. en waarin het verschil met niet-coronatijden duidelijk merkbaar is.

Wie weet, krijgt je inzending een speciaal plaatsje op de 20 jaar WinVorm-viering en inspireert het ons tot het trekken van (ruimtelijke – en andere) lessen na de crisis…

Insturen kan via winvorm@west-vlaanderen.be

CORONA-UPDATE

  • De officiële start van WinVorm 2020 wordt onze traditionele daguitstap op 15 september met een programma van formaat in Brussel.
  • 22 oktober: verwelkomt Leiedal ons in Kortrijk met als thema masterplannen, dit in combinatie met een bezoek aan de reizende tentoonstelling van de Vlaams Bouwmeester. Aansluitend is er een namiddagprogramma in het kader van de ‘Week van het Ontwerp’.
  • 24 november: viering 20 jaar ruimtelijke kwaliteit in West-Vlaanderen! Een feestelijke meeting in WinVorm-stijl.
  • Alle uitgestelde sessies van het huidig voorjaar nl.: 17 maart, 12 mei en 16 juni 2020 sluiten gewoon aan en worden in het voorjaar van 2021 georganiseerd (vermoedelijk rond ongeveer dezelfde data).

Hier alvast een voorproefje van wat er jullie te wachten staat aan interessante projecten en privérondleidingen:
https://www.focus-wtv.be/programma/architecturale-pareltjes-west-vlaanderen

De  deelnameprijs die u betaalde, geldt voor een volledige WinVormreeks gedurende de periode van 15 september 2020 t.e.m. juli 2021.
De bijdrage voor de WinVormlezingenreeks voor het jaar 2021 zal dan ook worden aangepast in functie van het beperktere programma (september 2021 – december 2021).

Een lezing bijwonen? Wie nog wilt aansluiten, graag een seintje via winvorm@west-vlaanderen.be.