Handtekening onder laatste akte: bedrijventerrein Posterij in Pittem is volledig actief!

Handtekening onder laatste akte: bedrijventerrein Posterij in Pittem is volledig actief!
09.05.18

Op 9 mei 2018 werd de verkoopakte getekend voor het laatste perceel grond op het bedrijventerrein Posterij Zone D in Pittem. Het achttiende en laatste bedrijf neemt daarmee zijn intrek op het 76.480 m² grote terrein, dat in 2015 te koop werd gesteld door WVI.  

Het laatste perceel van 3109 m² gaat naar de firma KB Technics bvba, specialist in restauratie, opbouw, service en herstelling van voertuigen - oldtimer en youngtimer -voor straat- en racetoepassingen. Het bedrijf fabriceert zijn eigen onderdelen. Er komen dan ook een magazijn, een fabricageruimte en kantoren op het perceel.

De zaakvoerder reageert: ‘Wij zijn bijzonder blij met deze aankoop. Onze klanten zijn liefhebbers van stijlvolle wagens. Ze hebben oog voor kwaliteit en detail. Een gebouw met uitstraling op een goede locatie is voor ons een logische keuze.’

En nog over de ligging in Pittem: ‘Ons bedrijf is gegroeid in Pittem en met het oog op onze vaste klanten, wilden we daar niets aan veranderen. We hadden echter nood aan een uitbreiding. De kans om onze activiteiten in te bedden in het bedrijventerrein Posterij Zone D wilden we niet laten voorbijgaan.’

De andere bedrijven op het terrein zijn actief in onder andere de sectoren bouw, metaalconstructie, standenbouw, sanitair en chauffage en tuinaanleg.