Bedrijventerreinenvereniging Veurne@Work is een feit

Bedrijventerreinenvereniging Veurne@Work is een feit
18.03.15

Veurne@Work is een gloednieuwe bedrijventerreinvereniging waarbij de bedrijven van de bedrijventerreinen in Veurne beter samenwerken en gezamenlijk een eenheid vormen naar overheid en derden. Veurne@Work wordt ondersteund door WVI, de stad Veurne en door het Agentschap Ondernemen.

De vereniging wordt geleid door 11 gemotiveerde ondernemers en telt op vandaag reeds 60 leden. Op de eerste algemene vergadering van de vereniging in maart, zette de voorzitter Bernard Joye  van de firma Enjoy Concrete de doelstellingen en acties uiteen en de secretaris Dirk Adam van Interwest gaf meer uitleg bij het statuut van de vzw. Naast de voorzitter, zijn er ook drie ondervoorzitters die als aanspreekpunt van de vereniging fungeren. Dit zijn Patrick Gonsales  van PG Cars voor Industrieterrein I, Marc Gombert van de firma Mestdagh voor Industrieterrein II en Thijs Prophete van Inside Building voor de recente uitbreiding aan Industrieterrein II (Slableedstraat).

Daarnaast is er ook een aantal werkgroepen opgerich:  Celine Mattheeuws van Mattheeuws Transport zoekt leden voor haar werkgroep Communicatie en PR, Davy Clarebout van Devektro trekt de werkgroep veiligheid, Heidi Voet van Furnibo leidt de werkgroep personeel en Wim Pattyn van de firma Dequidt neemt de werkgroep mobiliteit voor zijn rekening.

Er is ook een website www.veurneatwork.be ontwikkeld door Peter Vanmarcke van Vanmarcke computers, waarop de bedrijven waardevolle informatie kunnen terugvinden.

logo wvi