Bedrijventerrein Monnikenhoek in Veurne heeft nog unieke bedrijfsgronden in de aanbieding

Bedrijventerrein Monnikenhoek in Veurne heeft nog unieke bedrijfsgronden in de aanbieding
18.06.20

Stad Veurne en WVI hebben recent de verkoopronde gestart van 2 percelen voor het bedrijventerrein Monnikenhoek in Veurne. De percelen, elk ca. 9000 m², hebben een opvallende, vlot bereikbare ligging langs de E40. Absolute troeven zijn de kwalitatieve uitstraling en grote visibiliteit van het bedrijventerrein.

Het gemengd bedrijventerrein nabij de Brugsesteenweg is 21,4 ha groot. In de zone voor regionale bedrijvigheid (RO) zijn nog 2 percelen te koop met een oppervlakte van 9304 m² en 8941 m². Bovendien bevindt het grootste perceel zich op een unieke zichtlocatie langs de E40.

Door een aantal accenten zal de aanwezigheid van het nieuwe kwaliteitsvolle bedrijventerrein versterkt worden. Ook in de overige delen van deze zone dragen representatieve en imagorijke gebouwen bij tot een verzorgd en aantrekkelijk beeld vanaf de E40 en de Brugsesteenweg. Toegelaten activiteiten zijn o.a. productie, onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en bewerking/ verwerking van grondstoffen of goederen.
 
Monnikenhoek is een CO2-neutraal bedrijventerrein: alle bedrijven verbruiken 100% hernieuwbare energie. Bovendien wordt het bedrijventerrein omgeven door een groene bufferzone die instaat voor de waterhuishouding op het terrein. Om de kwaliteit van deze openbare groenzones te waarborgen, wordt het onderhoud (waarbij je als bedrijf een financiële bijdrage levert) en het beheer nauwgezet opgevolgd door de WVI-terreinbeheerders. Zij vormen het centraal aanspreekpunt voor de bedrijven. Zo willen we maximaal de noden, behoeften en problemen in kaart brengen en gericht oplossingen voorzien.
 
Ja, ik wil kopen in Veurne!
 
Ondernemers die zich kandidaat willen stellen voor één van de beschikbare percelen kunnen dat via ondernemen@wvi.be of 050 36 71 71. Of neem een kijkje op www.wvi.be/aanbod/ondernemen/project/monnikenhoek
 
Wij helpen je graag verder!