Bedrijventerrein De Kalkaert in Middelkerke uitverkocht

Bedrijventerrein De Kalkaert in Middelkerke uitverkocht
22.10.18

Het lokaal bedrijventerrein De Kalkaert in Middelkerke is officieel uitverkocht. Met de ondertekening van de akte mag Kristof Syryn zich trotse eigenaar noemen van het laatste perceel grond op het bijna 6 hectare groot bedrijventerrein.  

EMTS steeldesign is klaar voor de volgende stap. “Wij ontwikkelen het verfijnde maatwerk in staal voor binnen en buiten. Zo maken wij vooral stalen deuren en opritpoorten, maar ook trappen, leuningen, balustrades, legplanken voor dressings of kantoorruimtes,…, steeds van ontwerp tot creatie, plaatsing en indienststelling. Elk aspect wordt in eigen atelier behandeld. Zo creëren we dé eyecatchers voor het interieur op maat volgens de wensen van de klant. We werken zowel voor particuliere klanten, als in opdracht van (interieur)architecten en renovatiebedrijven.”, zegt zaakvoerder Kristof Syryn. “Door constante groei zien we onze omzet op zeer korte tijd verdubbeld. Het huidig atelier barst letterlijk uit haar voegen waardoor we liefst ‘morgen’ al onze intrek zouden willen nemen in onze nieuwe werkplaats met toonzaal”, lacht Kristof. Hij hoopt voor het einde van het jaar te kunnen verhuizen naar de nieuwe vestiging.

In juni werd het startschot gegeven voor het regionaal bedrijventerrein Middelpolder dat naadloos aansluit bij het lokaal bedrijventerrein De Kalkaert. Het nieuwe bedrijventerrein dat 16,5 hectare groot is zal plaats bieden aan zo’n twintig tot dertig bedrijven. Bedrijven die interesse hebben om zich op het toekomstig bedrijventerrein Middelpolder te vestigen, kunnen vrijblijvend contact opnemen via ondernemen@wvi.be of via 050 36 71 71. Het aanbod kan ook digitaal geraadpleegd worden via www.wvi.be/aanbod/ondernemen.