3 WVI-teams lopen in Flanders Fields-aflossingsmarathon voor het goede doel

3 WVI-teams lopen in Flanders Fields-aflossingsmarathon voor het goede doel
04.09.17

Drie WVI-teams nemen zondag 10 september 2017 deel aan de In Flanders Fields-aflossingsmarathon, een loopwedstrijd van 42 kilometer die de frontlinie van de Eerste Wereldoorlog volgt met aankomst onder de Ieperse Menenpoort.

Ze lopen deze tweede editie van de aflossingsmarathon mee om geld in te zamelen voor de vzw Kinderkankerfonds. De opbrengst gaat immers integraal naar het bevorderen van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker, het verbeteren van de sociale situatie van het betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek. Meer info over het Kinderkankerfonds is terug te vinden op hun website.

Wie een financiële bijdrage wil leveren, groot of klein, zal de groepsprestatie ongetwijfeld naar hoger niveau zal tillen. WVI zelf zal ook haar steentje bijdragen door deze actie in opbrengst te verdubbelen.  

Alle acties die georganiseerd worden binnen WVI t.v.v. het Kinderkankerfonds worden gebundeld onder de noemer WVI Connect. Naast enkele individuele acties zoals het op maat bedrukken van T-shirts, initiatie START-2-PADEL, etc. volgt in het najaar nog een quiz.

Contact
communicatie@wvi.be