Ondernemen

Handtekening onder laatste akte: bedrijventerrein Posterij in Pittem is volledig actief!

Op 9 mei 2018 werd de verkoopakte getekend voor het laatste perceel grond op het bedrijventerrein Posterij Zone D in Pittem. Het achttiende en laatste bedrijf neemt daarmee zijn intrek op het 76.480 m² grote terrein, dat in 2015 te koop werd gesteld door WVI.  

WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijfsverzamelgebouw in Moerkerke (Damme)

WVI is op zoek naar een projectontwikkelaar voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw in Moerkerke (Damme). Met de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw willen het stadsbestuur van Damme en WVI op het nieuwe bedrijventerrein Moerkerkebrug een kwalitatief, betaalbaar en passend aanbod creëren voor kleinschalige bedrijven.

Bedrijventerrein Ringzone in Ingelmunster breidt uit met bedrijfsverzamelgebouw

Vandaag werd een kleine uitbreiding van het lokaal bedrijventerrein Ringzone voorgesteld als bedrijfsverzamelgebouw. Zo kunnen bedrijven met een kleine ruimtevraag vanaf het voorjaar 2019 terecht in één van de 12 units van het bedrijfsverzamelgebouw.

Start verkoop bedrijven- en dienstenzone Lobeek in Wielsbeke

De infrastructuurwerken voor de realisatie van de bedrijven- en dienstenzone Lobeek zijn volop bezig. Binnenkort wordt de verkoop van de gronden in het gebied opgestart.

Samen met de gemeente Wielsbeke organiseert WVI een infomoment voor alle geïnteresseerde bedrijven.

The Sewing Loft opent innovatief naaiatelier in voormalige kazerne Lissewege

Naaien is weer helemaal terug van weggeweest. Onderneemster Magali Tourain blinkt uit in ‘out-of the-box’ denken.

Infrastructuurwerken bedrijvenzone Roeselaarseweg in Torhout gestart

Met de start van de infrastructuurwerken gaven eerste schepen Lieselotte Denolf, schepen Rita Dewulf, Geert Sanders (WVI) en  West-Vlaams gedeputeerde Bart Naeyaert vandaag het startschot voor de aanleg van de bedrijvenzone Roeselaarseweg. Langs de N32 in Torhout ontwikkelt WVI in samenwerking met de stad extra ruimte om te ondernemen voor zowel lokale als regionale bedrijven.

Eerste verkoop op bedrijventerrein Monnikenhoek in Veurne is een feit

Het bedrijf ASC-Service uit Veurne mag zich de trotste eigenaar noemen van een eerste perceel op het bedrijventerrein Monnikenhoek in Veurne. In 2005 startte West-Vlaams ondernemer Kristof Schiettekatte zijn bedrijf dat in automatisering en beveiliging doet. Ruim 10 jaar later maakt hij de overstap naar een gloednieuwe stek op een zichtlocatie. 

Athena Graphics etaleert zijn ambities met uitbreiding

Familiebedrijf Athena Graphics breidt zijn onderneming opnieuw uit met de aankoop van het aangrenzende perceel op het WVI-bedrijventerrein Beveren-Wijnendale in Roeselare. “We stoppen onze ambities niet onder stoelen of banken: wij willen groeien”, zegt gedelegeerd bestuurder Ignace Cosaert. “De directe nabijheid van de R32, de ringweg rond Roeselare, speelt in ons voordeel.”

WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijfsverzamelgebouw in Wervik

WVI is op zoek naar een projectontwikkelaar voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw in Wervik. Met de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw wensen het stadsbestuur van Wervik en WVI een kwalitatief, betaalbaar en passend aanbod te creëren voor kleinschalige bedrijven.

Bedrijven- en dienstenzone Lobeek uit de startblokken

Met de start van de infrastructuurwerken gaven burgemeester Jan Stevens, schepen Rik Buyse en Geert Sanders (WVI) gisteren het startschot voor de aanleg van de bedrijven- en dienstenzone Lobeek. Langs de N382 in Wielsbeke ontwikkelt WVI in samenwerking met de gemeente 8 hectare extra ruimte om te ondernemen bestemd voor kantoren, diensten en op handel gerichte kleinschalige bedrijvigheid.

Abonneren op Ondernemen