Duurzame kwaliteit

Wijkfeest Bellerochelaan verwelkomt nieuwe bewoners

De wijkbewoners van de nieuwe Bellerochelaan in Oudenbrug werden uitgenodigd voor een heus buurtfeest. “Heel wat bewoners namen hun intrek in volle coronacrisis, maar kregen nog niet de kans elkaar te ontmoeten”, zegt burgemeester Anthony Dumarey. “Wij willen hen een warm welkom heten in onze stad.”

Bedrijvenpark Beveren-Krommebeek opgenomen in praktijkboek Publieke Ruimte

Met het praktijkboek Publieke Ruimte publiceert het infopunt Publieke Ruimte sinds 2008 jaarlijks een uniek referentieboek over openbare ruimten in België. Het boek plaatst recente realisaties in de kijker die een duidelijke meerwaarde creëren voor een brede groep gebruikers en biedt zo inspiratie voor toekomstige projecten.

Aankoopcentrale duurzame voertuigen

WVI start samen met de andere Vlaamse streekintercommunales een nieuwe aankoopcentrale duurzame voertuigen. Zo zullen lokale besturen vanaf september voortaan beroep kunnen doen op WVI voor deze dienstverlening. De gezamenlijke aankoop van (elektrische) voertuigen is immers een gewaardeerde dienstverlening, die lokale besturen ontzorgt en de nodige besparingen oplevert.

Revitalisering bedrijventerrein Noord-Ede Bredene

WVI zal in opdracht van de gemeente Bredene het openbaar domein van het bedrijventerrein Noord-Ede zone Steenbakkerijstraat heraanleggen. De vereiste beeldkwaliteit van het bedrijventerrein voldoet niet langer aan de verwachtingen en een revitalisering van het bedrijventerrein is noodzakelijk.

Veurne@Work en WVI openen duurzaam bedrijventerrein Slableed

Industrieterrein II in Veurne is uitgebreid met extra 5 ha bedrijfsgrond. Het nieuwe lokale bedrijventerrein Slableed biedt ruimte aan 14 bedrijven en nogmaals 17 bedrijven in de 2 bedrijfsverzamelgebouwen.

Abonneren op Duurzame kwaliteit