Alle

WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijfsverzamelgebouw in Wervik

WVI is op zoek naar een projectontwikkelaar voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw in Wervik. Met de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw wensen het stadsbestuur van Wervik en WVI een kwalitatief, betaalbaar en passend aanbod te creëren voor kleinschalige bedrijven.

Bedrijven- en dienstenzone Lobeek uit de startblokken

Met de start van de infrastructuurwerken gaven burgemeester Jan Stevens, schepen Rik Buyse en Geert Sanders (WVI) gisteren het startschot voor de aanleg van de bedrijven- en dienstenzone Lobeek. Langs de N382 in Wielsbeke ontwikkelt WVI in samenwerking met de gemeente 8 hectare extra ruimte om te ondernemen bestemd voor kantoren, diensten en op handel gerichte kleinschalige bedrijvigheid.

(Onder)neem een gratis koffie op het Ieper Business Park

Op dinsdag 20 maart 2018 tussen 8 en 14 uur trakteert het Agentschap Innoveren & Ondernemen je op een gratis kop heerlijke ondernemerskoffie. 

Trends Gazelle Smart Solutions bouwt op bedrijvenpark Beveren-Onledebeek in Roeselare

Vorige week werden de Trends Gazellen van de provincie West-Vlaanderen bekend gemaakt. Naar jaarlijkse traditie selecteert de redactie van het financieel-economisch weekblad de snelst groeiende bedrijven op vlak van omzet, personeel en cashflow. In de categorie kleine bedrijven ging de winst naar outsourcingsbedrijf Smart Solutions uit Izegem. Geheel verrassend is dit resultaat niet.

Projectbureau 'Herbestemming Kerken' lanceert vijfde oproep

Gemeenten en kerkbesturen met een afgewerkt kerkenbeleidsplan kunnen zich aanmelden voor de vijfde oproep van het Projectbureau 'Herbestemming Kerken'. Het bureau maakt een haalbaarheidsonderzoek op als voorbereiding voor een daadwerkelijk uit te voeren project. De uiterste datum om een aanvraag in te dienen is 25 april 2018.

6 extra KMO-units op bedrijventerrein Vierschaere in Ledegem

Vandaag werd het laatste perceel op de uitbreiding van het bedrijventerrein Vierschaere voorgesteld als bedrijfsverzamelgebouw. Door de grote interesse van lokale ondernemers is de uitbreiding van het bedrijventerrein langs de Nijverheidslaan volledig uitverkocht, maar bedrijven met een kleine ruimtevraag kunnen binnenkort terecht in één van de 6 units van het bedrijfsverzamelgebouw.

Laatste perceel bedrijventerrein Zangersbos in Zedelgem verkocht

Het lokaal bedrijventerrein Zangersbos in Aartrijke, deelgemeente van Zedelgem, is officieel uitverkocht. Met de ondertekening van de akte mag Henk Segaert zich trotse eigenaar noemen van het laatste perceel grond op het bijna 2,7 hectare groot bedrijventerrein.

Gemeente Wielsbeke organiseert bewonersvergadering over bedrijven- en dienstenzone Lobeek

Langs de N382 in Wielsbeke realiseert WVI in samenwerking met de gemeente de bedrijven- en dienstenzone Lobeek. Met deze nieuwe ontwikkeling, die een oppervlakte van circa 8 hectare beslaat, wordt er ruimte gecreëerd voor kantoren, diensten en op handel gerichte kleinschalige bedrijvigheid.

Verkoop woonproject Sint-Laurentiusstraat nabij centrum Klerken van start

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Houthulst en bouwmaatschappij De Mandel, de nieuwe verkaveling Sint-Laurentiusstraat, op wandelafstand van het centrum van Klerken. Het rustig gelegen woonproject biedt plaats aan 16 gezinnen.

Startschot voor verkoop Walleghemsgoed in Zonnebeke

WVI realiseert in samenwerking met de gemeente Zonnebeke  de verkaveling Walleghemsgoed, nabij de Albertstraat.

In totaal worden 30 vrije kavels voorzien, waarvan 15 loten bestemd zijn voor alleenstaande bebouwing, 14 voor gekoppelde bebouwing en 1 voor gesloten bebouwing. Daarnaast zal de sociale huisvestingsmaatschappij De Mandel ook 7 sociale koopwoningen bouwen.

Abonneren op Alle