Alle

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Katia, Julie, Karen en Warre

Met de start van het nieuwe jaar verwelkomen we opnieuw 4 collega’s.  

Katia Vandesande en Julie van der Meer ontvangen je bij WVI met een lach op hun gezicht. Als secretariaats- en onthaalbediende zijn ze het eerste aanspreekpunt, en weten ze als geen andere hoe ze mensen moet voorthelpen.

WVI zoekt samenwerkingspartner voor realisatie tijdelijke PV-installaties

In samenspraak met de stad Brugge is WVI op zoek naar een partner voor de plaatsing van tijdelijke fotovoltaïsche (PV) installaties. Eind december 2021 screende WVI de gronden in voorraad die niet onmiddellijk ontwikkelbaar zijn om te experimenteren met het plaatsen van tijdelijke PV-installaties. Daaruit werd de site Brugge Chartreuse als pilootproject geselecteerd.

WVI vernieuwt directieteam met vertrouwde gezichten

Vol ambitie gaat WVI 2022 in. Zo starten we het nieuwe jaar met een verruimd directieteam. Algemeen directeur Geert Sanders krijgt als nieuwe directeurs twee vertrouwde gezichten naast zich aan boord: Ann Tack, directeur diensten en expertise, en Johan Proot, directeur investeringsprojecten. Een kennismaking en vooruitblik.

EVENT | Versnel de energie- en warmtetransitie in de tertitaire sector - 28.01.2022

Hoe kunnen lokale overheden, installateurs en het bedrijfsleven zoals de tertiaire sector de energie- en warmtetransitie versnellen?

Voormalige site Galloo op bedrijventerrein Konijnenbos krijgt nieuwe invulling

Stad Gistel maakt samen met WVI werk van de opwaardering van het bedrijventerrein Konijnenbos. In een eerste fase krijgt de leegstaande site Galloo een nieuwe invulling. Vandaag worden de voormalige kantoren gebruikt als vaccinatiecentrum voor de inwoners van Gistel, Ichtegem en Oudenburg. Daarna zullen de gebouwen worden gesloopt.

Kleinhandelszone op Monnikenhoek in Veurne krijgt vorm

Vastgoedontwikkelaar Pano Real Estate bouwt een duurzaam winkelcomplex op de kleinhandelszone van het bedrijventerrein Monnikenhoek. Ze werden door WVI geselecteerd uit de vele kandidaten op basis van hun kwalitatief en duurzaam concept. Nu de erfpachtovereenkomst ondertekend is, kunnen de bouwwerken op het bijna 2.5 ha grote perceel van start gaan.

MARKTCONSULTATIE | Nieuwe kantoorlocatie West-Vlaamse Intercommunale (WVI)

 

 

MARKTRAADPLEGING

“Nieuwe kantoorlocatie West-Vlaamse Intercommunale (WVI)”[1]

 

GET SMART LIVE | Aan de slag met open data! - 9.12.2021

Open data zijn datasets die ter beschikking worden gesteld in een open en machinaal leesbaar formaat en waarvoor het hergebruik is toegestaan aan de hand van een open licentie.

Neem ook deel aan de groepsaankoop zonnepanelen

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan de energietransitie? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering. Met de zevende editie van de groepsaankoop zonnepanelen helpen we inwoners en bedrijven opnieuw om op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie. Je kan ook een thuisbatterij toevoegen aan jouw installatie.

Woonproject Bloemendale in Beernem lanceert tweede fase verkoop

Beernem blijft groeien. Met trots lanceren WVI en de gemeente Beernem de verkoop van de tweede fase van de Bloemendalestraat, Biezemoerstraat. “De eerste fase was in geen tijd uitverkocht”, zegt burgemeester Jos Sypré. “Grote troef is de centrale ligging in het hart van Beernem vlakbij alle nodige voorzieningen.”

Samen werken we aan het klimaat!

Lokale besturen ondersteunen bij het behalen van hun klimaatdoelstellingen? Dat is iets voor WVI!

Abonneren op Alle