Routebeschrijving

Met de wagen

Via E40 komende van richting Gent naar Oostende: Uitrit 9: Oostkamp Uitrit 9 (Oostkamp) richting Brugge. Ter hoogte van de rotonde (Europa-plein) rechtsaf richting Brugge. Aan de volgende rotonde opnieuw rechtdoor en de volgende rotonde rechtsaf. Aan de verkeerslichten rechtdoor en over de brug. U bevindt zich nu op de Baron Ruzettelaan. Helemaal op het einde van de laan (100 meter voor de Katelijnepoort) bevinden zich de kantoren van WVI aan de rechterkant. BEZOEKERSPARKING: bij het oprijden van het terrein, rijdt u rechtdoor tot aan de rotonde. Neem hier de eerste afslag. De bezoekersparking van WVI bevindt zich aan uw linkerkant. 

Via E40 komende van richting Oostende naar Gent: Uitrit 8: Brugge - Zeebrugge Uitrit 8: richting Brugge – Zeebrugge. Net voor de tweede verkeerslichten rechtsaf, richting Sint-Michiels en Station. De weg volgen tot onder de spoorweg door (ongeveer 2 km). Aan de rotonde neemt u rechts de richting Knokke. Over de kanaalbrug aan de verkeerslichten onmiddellijk rechts richting Oostkamp is de Baron Ruzettelaan. De kantoren WVI bevinden zich op een 100-tal meter aan de overkant van de baan. BEZOEKERSPARKING: bij het oprijden van het terrein, rijdt u rechtdoor tot aan de rotonde. Neem hier de eerste afslag. De bezoekersparking van WVI bevindt zich aan uw linkerkant. 

Via A17 / E403 De A17 / E403 rechtdoor ten einde rijden en richting Brugge – Zeebrugge nemen. Vervolgens de route zoals hierboven beschreven (E40, uitrit 8). BEZOEKERSPARKING: bij het oprijden van het terrein, rijdt u rechtdoor tot aan de rotonde. Neem hier de eerste afslag. De bezoekersparking van WVI bevindt zich aan uw linkerkant. 

Met de trein

De kantoren van wvi liggen op 1 km (of 12 min stappen) van het station van Brugge. U verlaat het station langs de voorkant (de kant van spoor 1) en steekt het Stationsplein over. Op het einde van het Stationsplein draait u rechts af (naar de Buiten Begijnenvest). U volgt deze weg over de platte brug en de hoge brug over het kanaal Gent-Brugge-Oostende. De weg heet hier Buiten Katelijnevest. Over de brug draait u opnieuw naar rechts aan de verkeerslichten. U bent nu aangekomen op de Baron Ruzettelaan. De kantoren van WVI bevinden zich even verderop aan de linkerkant.

Met de bus

De reizigers van de stadslijn 2 Brugge Centrum - Station - Katelijneparking - A.Z. Sint-Lucas - Assebroek (Oude Stelplaats) kunnen gebruik maken van de bushaltes Brugge Ter lake, gelegen in de Vrijheidstraat, en Brugge Katelijnepoort, gelegen in de Buiten Katelijnevest.

De reizigers van de lijnen 20 Brugge - Oostkamp en 21 Brugge - Zwevezele - Tielt kunnen gebruik maken van de bushalte Wantestraat, gelegen in de baron Ruzettelaan.

Aan de 'Buiten Gentpoortvest' stoppen aan de halte Brugge Katelijnepoort (nr. 57118) de lijnen met nr. 2 (Assebroek - Sint-Lucas - Station - Centrum), nr. 10 (Sint-Kruis kerk - Assebroek Bloso - Station), nr. 11 Sint-Kruis Mariawende - Assebroek Peerdeke - Station) nr. 20 (Oostkamp - Brugge), nr. 21 (Tielt-Zwevezele Brugge), nr. 58 (Gent - Eeklo -Brugge Station), nr. 62 (Middelburg - Moerkerke - Brugge), nr. 63 (Knesselare (Ursel) - Beernem - Brugge).